Informasjon til elever og foresatte

Klikk for stort bilde
Fra 27. april åpner skolen for elever på yrkesfagelever på VG2. Forutsetningen er at dette kan gjennomføres på en smittevernfaglig forsvarlig måte. Målet er at alle elever skal komme tilbake til skolen før sommerferien. Med utgangspunkt i råd fra helsemyndighetene, vil det bli  laget en plan for når de ulike trinnene kan starte med undervisning. på skolen. Det blir gitt beskjed i god tid før åpning av flere trinn slik at skolene kan forberede seg. Etter påskeferien vil derfor undervisningen  fortsette via digitale plattformer. for skolens elever.

«TFFK har innført smittebegrensende tiltak for å bidra til at smittespredningen i Troms og Finnmark blir så lav som mulig. I denne omgangen er det besluttet å stanse all stedlig undervisning i de videregående skoler i fylket fra og med fredag 13.mars og foreløpig til og med 13.april. Tiltaket bidrar til å redusere smittespredning i transport og ved at elevene utgjør store samlinger av mennesker i samme lokaler.»
Elevene skal få alternativ undervisning som digital og nettbasert opplæring, som gjør at de ikke skal møte på skolen. Det presiseres at undervisning skal fortsette, men på en digital plattform. Alle elevene er knyttet til It`s learning. Elevene skal delta i opplæring hjemmefra, og skal ikke samles i grupper uten at det er avtalt med skolen. Elevene følger arbeidsplanen fra lærerne. Fra mandag 16. mars vil kommunikasjonskanalen Teams også være tilgjengelig for elever.

Office 365 og TEAMS

Du som elev i Troms og Finnmark fylkeskommune (TFFK) vil snart motta en SMS med avsender TFFK

I meldingen vil du motta en aktiveringskode og bli bedt om å besøke siden https://passord.tffk.no/

Her må du aktivere din TFFK brukerkonto.

Når du har laget deg et passord kan du logge deg på med ditt nye TFFK brukernavn og passord på www.office.com hvor du vil få tilgang til Office 365 og TEAMS. Dersom du har problem med å logge deg på, kontakt eindride.kjersheim@tffk.no

Dersom noen har spørsmål, ta kontakt med elevens kontaktlærer eller ring eller send epost direkte til skolen.
Hilsen rektor

Sylvi Josefine Johnsen