Elevhybel og vertsfamilie

Søknad om vertsfamilie og hybel på Porsanger kommunes hybelhus sendes i post eller på e-post til skolen.

Søknad hybelhus-vertsfamilie-2021-2022 (DOCX, 16 kB)

e-postlakselv.vgs@tffk.no

Postadresse: Lakselv videregående skole. Postboks 23. 9711 Lakselv

Hybelhus

Besøksadresse: Hybelhuset. Idrettsveien 8, 9700 Lakselv

Porsanger kommune leier ut 31 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Elevhyblene er på 22,2 kvm med eget bad og internett. Det er hyggelige fellesareal med kjøkken, stue og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4500,-  inkl. strøm. (Dette er  pris for skoleåret 2020/21.)  Det er skolen som formidler hyblene.

Vertsfamilie for borteboere

Som borteboer første år på videregående skole kan du ha behov for litt ekstra oppfølging. Vi tilbyr vertsfamilie for borteboende elever. Elever som bor borte første år prioriteres.

I vertsfamilieordningen får du egen hybel eller eget rom hos en godkjent vertsfamilie. Du må stort sett klare deg selv. Ved behov kan vertsfamilien hjelpe deg med praktiske ting som klesvask, vekking og gode måltider. Din skole har månedlig kontakt med familien.

Praktisk tilrettelegging og kontakt om hybelhus og vertsfamilie er miljøarbeider.