Gjenåpning av skolen-Ny informasjon

Elever gutt i helsefaguniform, jente i ambulansefaguniform
Gutt med kamera, gutt med bøker, jente i kjeledress og sveisemaske, jente i kjeledress og elektrofagofagrekvisitter - Klikk for stort bilde Anette Skogen Myrheim

På Regjeringens pressekonferanse 07.mai  er det åpnet for at skolen kan starte opp for alle elever fra mandag 11. mai. På fredag vil vi drøfte om og når alle elevene, ut fra smittevernhensyn, kan møte på skolen. Vi kommer med nærmere informasjon i morgen og ser fram til å møtes igjen!  Hilsen rektor

Fra mandag 27. april  åpnet for undervisning for elever på Vg2 Yrkesfag. Dette gjelder klassene Vg2 Kjøretøy, Vg2 Elenergi og Vg2 Helsefagarbeider. Vg2 Ambulansefag møter mandag 4. mai.

I første omgang vil undervisningen omfatte programfag. Fellesfagene vil fortsatt gjennomføres digitalt/hjemmeskole. De aktuelle elevene er kontaktet og har fått informasjon om tid og sted for oppmøte, samt innføring i smitteverntiltak. Øvrige elever skal følge digital undervisning inntil videre. Det vil komme nærmere informasjon dersom skolen åpnes for flere elever.

Porsanger kommunes hybelbygg vil bli åpnet for elever som har undervisning på skolen. Informasjon om smitteverntiltak vil bli gitt. Ta kontakt med miljøarbeider Lisbeth dersom dere har spørsmål.

Velkommen tilbake Vg2 YF-elever!