Aktuelt

Søk elevhybel

Porsanger kommune leier ut 24 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Hyblene er på 22,2 kvm med eget bad. Fellesareal er vaskeri og kjøkken med tilgang til fryser.  Det er kjøleskap på hver hybel. Husleie er inklusive strøm og  internett.  Det er Lakselv videregående skole som formidler hyblene. Porsanger kommune har ansatt nattevakt. Månedlig husleie skoleåret 2023/24 er kr 4500 kroner. Opphold for leietagere følger skolerute. Dersom en elev slutter ved skolen før skoleåret er over, må leietaker selv si opp kontrakten til  Porsanger kommune.      

Ungt Entrepenørskap på Lakselv videregående skole

Ungt entreprenørskap i Troms og Finnmark arrangerte innovasjonscamp på Lakselv videregående skole. Vg1 og Vg2-klassene fikk en inspirasjonsdag der de fikk innføring i kreativ idéutvikling for å utvikle et produkt. De utformet og presenterte sine ideer og en lokal jury fra næringslivet i kommunen valgte ut den de mente var aller best.  

Lakselv videregående skole vil styrke sjøsamisk språk og kultur

Lakselv videregående skole er ressursskole for sjøsamisk kultur og tradisjon. Et enstemmig fylkesråd stemte for å gi skolen denne rollen.      

Samiske veivisere på Lakselv videregående skole

Samiske veivisere  er ungdom som reiser rundt i Norge og holder foredrag om samer. I dag møter Mirja Cicilia Andersson Renander 19 år, Rennebu og Lemet Johanas Nystad 22 år, Karasjok, elevene på Lakselv videregående skole.  

Til toppen