Aktuelt

Jordskred på Bjørnes Lakselv videregående skole som arrangør av katastrofeøvelse

Det er 15.gang skolen har koordinert en stor katastrofeøvelse. Elever og lærere på Vg2 Ambulansefag og Vg2 Helsearbeiderfag har planlagt og gjennomført øvelsen som involverte eksterne aktører, markører fra Vg1 Helse- og oppvekstfag og Vg1 studiespesialisering. Scenariet for ulykken var et jord og leirras på Bjørnes, der et turfølge og to biler var involvert.

Ledig stilling - Renholder Lakselv videregående skole-Søknadsfrist 1. juni 2023

Om stillingen og arbeidsoppgaver: Ledig fast 100 % stilling som renholder ved Lakselv videregående skole. Arbeidet omfatter daglig renhold på skolens ulike bygg, samt hovedrenhold/vedlikehold når skolen har stengt.  Arbeidstid på dagtid mandag - fredag fra kl 07:30, med mulighet for fleksitid.  Renholder støtter opp om skolens kjernevirksomhet, og utfører renhold i henhold til gjeldende planer, samt følger retningslinjer innenfor HMS og smittevern. 

Ny, utsatt og særskilt eksamen (NUS-eksamen)

Hvis du får karakteren 1 i standpunkt eller på eksamen, eller er syk på eksamen, har du rett til ny, utsatt eller særskilt eksamen. NB! karakteren IV fører ikke til rett til NUS-eksamen. NUS er en forkortelse for Ny-, Utsatt- og Særskilt eksamen. Les mer om Ny Utsatt og Sørskilt eksamen, oppmelding og annen informasjon.

Vi gratulerer våre elever Hans M og Andrea med gull i NM 2023 i ambulansefag🏆🏆🏆og til Heidi som har bistått👍🌹

 

Lakselv videregående skole deltok på Finnmarksmesterskapet i Yrkesfag

Skolen hadde deltagere fra klasse 2EL, 2KT og 2AM i konkurransen. Vi er glad for at så mange ville være med på å fremme interessen for yrkesfagene. Honnør til alle for kjempe innsats! I år stakk en av våre grupper fra Vg2 Ambulansefag av med en første plass.    

Lærling som institusjonskokk i kantina på Lakselv videregående skole

Er du interessert i å bli vår nye lærling i kantina? Ta kontakt med Opplæringskontoret og søk læreplass gjennom VIGO.    

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler.   

PC ordning for Vg1

Alle elever som begynner på videregående skole i Troms og Finnmark skal ha bærbar PC.  Fra høsten 2020 ble det ny ordning for elever på Vg1. 

Samefolkets dag 6.februar

Program for dagen

Skolebevis

  Troms og Finnmark fylkeskommune bruker  digitale skolebevis for sine elever, lærlinger og lærekandidater.    

Til toppen