Katastrofeøvelse-Fly buklandet på Brennelvneset

Lakselv videregående skole avdeling Helse- og oppvekstfag er årlig arrangør av en stor katastrofeøvelse. Denne gangen  foregikk den 11.mai.

Elever tester velferdsteknologi

Elever på Vg2 Helsearbeiderfag var på ekskursjon for å lære mer om velferdsteknologi. På Smarthuset i Alta fikk de informasjon og mulighet til å prøve en rekke hjelpemidler. De ble tatt godt imot og lot seg begeistre over mulighetene velferdsteknologi kan gi.

Eksamen for elever på 10. trinn og i videregående er avlyst. Dette gjelder både skriftlige, muntlige, muntlig-praktiske og praktiske eksamener.

Kunnskapsministeren har fastsatt endringsforskriften som avlyser de fleste av vårens ordinære eleveksamener i grunnskolen og i videregående skole. Som i fjor skal det fremdeles avholdes privatisteksamener og enkelte eksamener der elevene har særlig behov for å få avlagt eksamen. Fag- og svenneprøver skal også gjennomføres.

Ordensreglement for de videregående skolene i Utdanning øst, Finnmark

Ordensreglement for de videregående skoler i Utdanning Øst Gyldig fra: 25.01.2022 Vedtatt av: Fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune iht. kommuneloven § 11-8

Informasjon om privatisteksamen vår 2022

Fristen for påmelding til våreksamen er 1.februar.  Som privatist er du ansvarlig for egen opplæring. Du plikter å sette deg inn i læreplanene for fagene og forberede deg hensiktsmessig til eksamen.

Lakselv videregående skole tar også inn lærlinger

Nå har vi en institusjonskokkelærling på kantina. Hun heter Iselin Hansen og startet hos oss i februar 2020 og skal være på arbeidsplassen i to år. Hun er godt i gang med lærlingetiden og gjør det veldig bra.  Det er stor mangel på kokker rundt om i landet. Vi er glad og stolt av å få være med å utdanne fremtidige kokker.

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler.  På Lakselv videregåene skole gjennomføres den i klassens time 8.desember.

Elever på Lakselv videregående skole deltar på OD-dagen

Operasjon Dagsverk er Norges største solidaritetsaksjon av, for og med ungdom. I 2021 samarbeider OD med KFUK-KFUM Global og organisasjonens partner i Sør-Afrika.  Årets Operasjon Dagsverk er viet ungdommers rett til sosial rettferdighet og et liv uten vold.

Hva skal du gjøre hvis du er ungdom/voksen med nyoppståtte luftveissymptomer?

Se informasjon her

Ungt Entrepenørskap på Lakselv videregående skole

Ungt entreprenørskap i Troms og Finnmark arrangerte innovasjonscamp på Lakselv videregående skole. Vg1 og Vg2-klassene fikk en inspirasjonsdag der de fikk innføring i kreativ idéutvikling for å utvikle et produkt. De utformet og presenterte sine ideer og en lokal jury fra næringslivet i kommunen valgte ut den de mente var aller best.