Folk ved fjorden møter forskere

Elever ved Lakselv videregående skole deltok nylig på et skoleverksted der de leverte data til forskningsprosjektet FACE-IT.  De diskuterte erfaringer med sanking og bruk av lokale matressurser og delte tanker om fremtidig ressurssituasjon. I møtet med forskere fra Nordlandsforskning og Norges arktiske universitet, fikk de også vite mer om muligheter til å ta utdanning og jobbe som forskere innen samfunnsvitenskap.

Lærling som institusjonskokk i kantina på Lakselv videregående skole

Er du interessert i å bli vår nye lærling i kantina? Ta kontakt med Opplæringskontoret og søk læreplass gjennom VIGO.

Mandag 5.februar får elever og skoleansatte ny epost og Office-pakke

Mandag 5. februar vil epostadressen som er knyttet til skolen og Finnmark fylkeskommune bli tatt i bruk. Ffk.no-epost bli aktivert for elever og skoleansatte.

Informasjon om privatisteksamen vår 2024

Oppmeldingsperioden er  fra 15.01.2024 kl.00:00 til 01.02.2024 kl.23:55.  Som privatist er du ansvarlig for egen opplæring. Du plikter å sette deg inn i læreplanene for fagene og forberede deg hensiktsmessig til eksamen.  Eksamensgebyret (per eksamen) for 2024 er: · Nytt fag: 1 305 kroner · Karakterforbedring: 2 611 kroner Betalingsfristen er den samme som oppmeldingsfristen. Bruk Visa eller Mastercard. Innbetalt eksamensavgift refunderes normalt ikke.

Jordskred på Bjørnes Lakselv videregående skole som arrangør av katastrofeøvelse

Det er 15.gang skolen har koordinert en stor katastrofeøvelse. Elever og lærere på Vg2 Ambulansefag og Vg2 Helsearbeiderfag har planlagt og gjennomført øvelsen som involverte eksterne aktører, markører fra Vg1 Helse- og oppvekstfag og Vg1 studiespesialisering. Scenariet for ulykken var et jord og leirras på Bjørnes, der et turfølge og to biler var involvert.

Vi gratulerer våre elever Hans M og Andrea med gull i NM 2023 i ambulansefag🏆🏆🏆og til Heidi som har bistått👍🌹

Lakselv videregående skole deltok på Finnmarksmesterskapet i Yrkesfag

Skolen hadde deltagere fra klasse 2EL, 2KT og 2AM i konkurransen. Vi er glad for at så mange ville være med på å fremme interessen for yrkesfagene. Honnør til alle for kjempe innsats! I år stakk en av våre grupper fra Vg2 Ambulansefag av med en første plass.

Skolebevis

Troms og Finnmark fylkeskommune bruker  digitale skolebevis for sine elever, lærlinger og lærekandidater.

Elev-PC skoleåret 2023/2024

Alle elever som begynner på videregående skole i Troms og Finnmark skal ha bærbar PC.

Søk elevhybel

Porsanger kommune leier ut 24 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Hyblene er på 22,2 kvm med eget bad. Fellesareal er vaskeri og kjøkken med tilgang til fryser.  Det er kjøleskap på hver hybel. Husleie er inklusive strøm og  internett.  Det er Lakselv videregående skole som formidler hyblene. Porsanger kommune har ansatt nattevakt. Månedlig husleie skoleåret 2023/24 er kr 4500 kroner. Opphold for leietagere følger skolerute. Dersom en elev slutter ved skolen før skoleåret er over, må leietaker selv si opp kontrakten til  Porsanger kommune.