Aktuelt

Ny, utsatt og særskilt eksamen (NUS-eksamen)

Hvis du får karakteren 1 i standpunkt eller på eksamen, eller er syk på eksamen, har du rett til ny, utsatt eller særskilt eksamen. NB! karakteren IV fører ikke til rett til NUS-eksamen. NUS er en forkortelse for Ny-, Utsatt- og Særskilt eksamen. Les mer om Ny Utsatt og Sørskilt eksamen, oppmelding og annen informasjon.

Skolebevis

  Troms og Finnmark fylkeskommune bruker  digitale skolebevis for sine elever, lærlinger og lærekandidater.    

Elev-PC skoleåret 2023/2024

Alle elever som begynner på videregående skole i Troms og Finnmark skal ha bærbar PC.  

Informasjon om privatisteksamen høst 2023

Oppmeldingsperioden er  01.09.2023 - 15.09.2023.   Som privatist er du ansvarlig for egen opplæring. Du plikter å sette deg inn i læreplanene for fagene og forberede deg hensiktsmessig til eksamen.  Eksamensgebyret (per eksamen) for 2023 er: · Nytt fag: 1 251 kroner · Karakterforbedring: 2 503 kroner Betalingsfristen er den samme som oppmeldingsfristen. Bruk Visa eller Mastercard. Innbetalt eksamensavgift refunderes normalt ikke.

Søk elevhybel

Porsanger kommune leier ut 24 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Hyblene er på 22,2 kvm med eget bad. Fellesareal er vaskeri og kjøkken med tilgang til fryser.  Det er kjøleskap på hver hybel. Husleie er inklusive strøm og  internett.  Det er Lakselv videregående skole som formidler hyblene. Porsanger kommune har ansatt nattevakt. Månedlig husleie skoleåret 2023/24 er kr 4500 kroner. Opphold for leietagere følger skolerute. Dersom en elev slutter ved skolen før skoleåret er over, må leietaker selv si opp kontrakten til  Porsanger kommune.      

Vi gratulerer våre elever Hans M og Andrea med gull i NM 2023 i ambulansefag🏆🏆🏆og til Heidi som har bistått👍🌹

 

Jordskred på Bjørnes Lakselv videregående skole som arrangør av katastrofeøvelse

Det er 15.gang skolen har koordinert en stor katastrofeøvelse. Elever og lærere på Vg2 Ambulansefag og Vg2 Helsearbeiderfag har planlagt og gjennomført øvelsen som involverte eksterne aktører, markører fra Vg1 Helse- og oppvekstfag og Vg1 studiespesialisering. Scenariet for ulykken var et jord og leirras på Bjørnes, der et turfølge og to biler var involvert.

Lakselv videregående skole deltok på Finnmarksmesterskapet i Yrkesfag

Skolen hadde deltagere fra klasse 2EL, 2KT og 2AM i konkurransen. Vi er glad for at så mange ville være med på å fremme interessen for yrkesfagene. Honnør til alle for kjempe innsats! I år stakk en av våre grupper fra Vg2 Ambulansefag av med en første plass.    

Samefolkets dag 6.februar

Program for dagen

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler.