Aktuelt

Gratulerer med kvenfolkets dag! Onnea kväänikansan päiväle!

Den 16. mars er kvenfolkets dag. Kvenfolket er ett av de opprinnelige folkeslagene på nordkalotten og anerkjent som en av fem nasjonale minoriteter i Norge. På Lakselv videregående skole vaier kvenflagget og elever og ansatte samlet seg rundt bordene til kvensk mat  i en pyntet kantine. 

Lakselv videregående skole deltok på Finnmarksmesterskapet i Yrkesfag

Skolen hadde deltagere fra klasse 2EL, 2KT og 2AM i konkurransen. Vi er glad for at så mange ville være med på å fremme interessen for yrkesfagene. Honnør til alle for kjempe innsats! I år stakk en av våre grupper fra Vg2 Ambulansefag av med en første plass.    

Lærling som institusjonskokk i kantina på Lakselv videregående skole

Er du interessert i å bli vår nye lærling i kantina? Ta kontakt med Opplæringskontoret og søk læreplass gjennom VIGO.    

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler.   

Samefolkets dag 6.februar

Program for dagen

Skolebevis

  Troms og Finnmark fylkeskommune bruker  digitale skolebevis for sine elever, lærlinger og lærekandidater.    

PC ordning for Vg1

Alle elever som begynner på videregående skole i Troms og Finnmark skal ha bærbar PC.  Fra høsten 2020 ble det ny ordning for elever på Vg1. 

Søk elevhybel

Porsanger kommune leier ut 24 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Hyblene er på 22,2 kvm med eget bad. Fellesareal er vaskeri og kjøkken med tilgang til fryser.  Det er kjøleskap på hver hybel. Husleie er inklusive strøm og  internett.  Det er Lakselv videregående skole som formidler hyblene. Porsanger kommune har ansatt nattevakt. Månedlig husleie skoleåret 2022/23 er kr 4500 kroner. Opphold for leietagere følger skolerute. Dersom en elev slutter ved skolen før skoleåret er over, må leietaker selv si opp kontrakten til  Porsanger kommune.      

Ungt Entrepenørskap på Lakselv videregående skole

Ungt entreprenørskap i Troms og Finnmark arrangerte innovasjonscamp på Lakselv videregående skole. Vg1 og Vg2-klassene fikk en inspirasjonsdag der de fikk innføring i kreativ idéutvikling for å utvikle et produkt. De utformet og presenterte sine ideer og en lokal jury fra næringslivet i kommunen valgte ut den de mente var aller best.  

Hva skal du gjøre hvis du er ungdom/voksen med nyoppståtte luftveissymptomer?

Se informasjon her

Til toppen