Aktuelt

Skolebevis

Troms og Finnmark fylkeskommune bruker  digitale skolebevis for sine elever, lærlinger og lærekandidater. Mer om skolebevis   her

PC ordning for Vg1

Alle elever som begynner på videregående skole i Troms og Finnmark skal ha bærbar PC.  Fra høsten 2020 ble det ny ordning for elever på Vg1. 

Søk elevhybel

Porsanger kommune leier ut 24 moderne møblerte elevhybler i gangavstand til skolen. Hyblene er på 22,2 kvm med eget bad og internett. Det er fellesareal med kjøkken og vaskerom. Miljøarbeider har ukentlig treffpunkter på hybelbygget og det er ansatt nattevakt. Månedlig husleie er kr 4500,-  inkl. strøm. Det er skolen som formidler hyblene.    

Ordensreglement for de videregående skolene i Utdanning øst, Finnmark

Ordensreglement for de videregående skoler i Utdanning Øst Gyldig fra: 25.01.2022 Vedtatt av: Fylkesrådet i Troms og Finnmark fylkeskommune iht. kommuneloven § 11-8  

Lakselv videregående skole tar også inn lærlinger

Nå har vi en institusjonskokkelærling på kantina. Hun heter Iselin Hansen og startet hos oss i februar 2020 og skal være på arbeidsplassen i to år. Hun er godt i gang med lærlingetiden og gjør det veldig bra.  Det er stor mangel på kokker rundt om i landet. Vi er glad og stolt av å få være med å utdanne fremtidige kokker.

Ungt Entrepenørskap på Lakselv videregående skole

Ungt entreprenørskap i Troms og Finnmark arrangerte innovasjonscamp på Lakselv videregående skole. Vg1 og Vg2-klassene fikk en inspirasjonsdag der de fikk innføring i kreativ idéutvikling for å utvikle et produkt. De utformet og presenterte sine ideer og en lokal jury fra næringslivet i kommunen valgte ut den de mente var aller best.  

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler.  På Lakselv videregåene skole gjennomføres den i klassens time 8.desember.  

Elever på Lakselv videregående skole deltar på OD-dagen

Operasjon Dagsverk er Norges største solidaritetsaksjon av, for og med ungdom. I 2021 samarbeider OD med KFUK-KFUM Global og organisasjonens partner i Sør-Afrika.  Årets Operasjon Dagsverk er viet ungdommers rett til sosial rettferdighet og et liv uten vold.

Hva skal du gjøre hvis du er ungdom/voksen med nyoppståtte luftveissymptomer?

Se informasjon her

Lakselv videregående skole vil styrke sjøsamisk språk og kultur

Lakselv videregående skole er ressursskole for sjøsamisk kultur og tradisjon. Et enstemmig fylkesråd stemte for å gi skolen denne rollen.    

Til toppen