Aktuelt

Elevundersøkelsen

Elevundersøkelsen er en nasjonal undersøkelse som gjennomføres ved alle grunnskoler og videregående skoler.  På Lakselv videregåene skole gjennomføres den i klassens time 8.desember.  

Elever på Lakselv videregående skole deltar på OD-dagen

Operasjon Dagsverk er Norges største solidaritetsaksjon av, for og med ungdom. I 2021 samarbeider OD med KFUK-KFUM Global og organisasjonens partner i Sør-Afrika.  Årets Operasjon Dagsverk er viet ungdommers rett til sosial rettferdighet og et liv uten vold.

Hva skal du gjøre hvis du er ungdom/voksen med nyoppståtte luftveissymptomer?

Se informasjon her

Ungt Entrepenørskap på Lakselv videregående skole

Ungt entreprenørskap i Troms og Finnmark arrangerte innovasjonscamp på Lakselv videregående skole. Vg1 og Vg2-klassene fikk en inspirasjonsdag der de fikk innføring i kreativ idéutvikling for å utvikle et produkt. De utformet og presenterte sine ideer og en lokal jury fra næringslivet i kommunen valgte ut den de mente var aller best.  

Skolebevis

Troms og Finnmark fylkeskommune bruker  digitale skolebevis for sine elever, lærlinger og lærekandidater. Mer om skolebevis   her

Informasjon om privatisteksamen høst 2021

Fristen for påmelding til høsteksamen er 15.september. Som privatist er du ansvarlig for egen opplæring. Du plikter å sette deg inn i læreplanene for fagene og forberede deg hensiktsmessig til eksamen.

Ny PC ordning for Vg1

Alle elever som begynner på videregående skole i Troms og Finnmark skal ha bærbar PC.  Fra høsten 2020 ble det ny ordning for elever på Vg1. 

Lakselv videregående skole vil styrke sjøsamisk og kvensk språk og kultur

Lakselv videregående skole er ressursskole for sjøsamisk og kvensk kultur og tradisjon. Et enstemmig fylkesråd stemte for å gi skolen denne rollen.    

Samiske veivisere på Lakselv videregående skole

Samiske veivisere  er ungdom som reiser rundt i Norge og holder foredrag om samer. I dag møter Mirja Cicilia Andersson Renander 19 år, Rennebu og Lemet Johanas Nystad 22 år, Karasjok, elevene på Lakselv videregående skole.  

Finnmarksmesterskapet i yrkesfag

Finnmarksmesterskapet i yrkesfag foregikk lokalt med digital overføring fra skolene. IFinnmark streamet arrangementet.    Seks skoler deltok i femten forskjellige programfag. Finnmarksmesterskapet kvalifiserer for ArticSkills som arrangeres senere i år. FM og ArticSkills er to årlig konkurranser for elever i videregående skole. Det er bra å kunne vise sine kunnskaper og ferdigheter i en slik setting. Med konkurransene ønsker man å øke interessen for yrkesfag og heve kvaliteten på utdanninga. Med det vil næringslivet få flere fagutdannede utøvere.  

Til toppen